Happy
Digital.

Annonsera på TikTok.

Skapa en omisskännlig närvaro på TikTok och låt din verksamhet lysa upp plattformen! Happy Digital, din TikTok-expert, är här för att hjälpa dig sticka ut och nå en bredare publik.

eller

Vi har haft nöjet att assistera och samarbeta med många olika
kunder

Grym digital byrå, som tar sin tid med sina kunder och levererar det extra. Rekommenderar dom!
Jättenöjd, snabb hjälp med min hemsida!
Resultaten talar för sig själva - ökad trafik och förbättrad ROI. Rekommenderas starkt för alla som söker en pålitlig partner inom digital marknadsföring!
Bra och djupgående feedback på SEO och marknadsföring i sökmotorer.
Från första mötet har Happy Digital-teamet visat en imponerande professionalism och en stor förståelse för våra behov och önskemål. De har lyssnat noggrant på våra idéer och arbetat nära oss för att säkerställa att våra visioner förverkligades.Designen på våra hemsidor är både elegant och användarvänlig, vilket gör det lätt för våra kunder att navigera och hitta relevant information. Responsiviteten och funktionaliteten är helt i toppklass, och vi har fått många positiva kommentarer från våra kunder om hur enkelt det är att använda våra hemsidor.
Otroligt nöjda med arbetet teamet på Happy Digital har gjort. Alltid lyhörda och hjälper till med det mesta som man sitter och har svårt med när det kommer till hemsida. Rekommenderar++
Mycket bra byrå. Kompetenta och snabba. Kan verkligen rekommendera!Lisa på Safety First
Jag kan verkligen rekommendera Happy digital. De la grunden för min sida, snyggt och med en perfekt känsla för mitt företag, som sedan växte fram till den perfekta sidan för mig. De var bra på att lyssna på mina förslag och idéer, utveckla dem och göra dem tekniskt genomförbara. Tusen tack för hjälpen! /Josefin
Vi på Rena Hem Stockholm var i uppstarten av vårt företag och hade en gammal sida som inte gav oss några kunder. Då kontaktade vi Happy Digital som har hjälpt oss med både hemsida och Google Ads marknadsföring. Vi gick från kanske en kund i månaden till ett tiotal per dag.Vi är otroligt nöjda och glada att vi tog kontakt med Happy Digital som levererade mycket mer än förväntat!
Fungerade mycket bra!
Ett superbra företag med trevlig personal och superbra service! Hög kompetens, snabba i arbetet och ett grymt resultat! De har byggt både mathildestavehaug.com och Eskilstunarevyns hemsida revyn.se och vi är väldigt nöjda!
Gänget på Happy Digital är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer, vad vi behöver göra på vår sida som kunder och vad som ska hända härnäst. Jag är väldigt nöjd över samarbetet mellan Happy Digital och mina företag.
Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. När vi har något som behöver fixas ringer vi alltid Mattias och han löser det på nolltid.
Vi är supernöjda med arbetet och tackar för ett kanonjobb!
Mycket professionell byrå med lång erfarenhet av webbdesign och marknadsföring. Kan rekommendera till andra som söker hjälp inom dessa områden.
Super nöjd med deras tjänster! Rekommenderas stark!
Mattias & Daniel är två super härliga bröder, jag anlitade dom för att skapa och webbutveckla min hemsida DSS-AGENCY, vi på Dss-agency jobbar för mångfald, säkerhet och hållbarhet. Vi vill att alla modeller som kommer till oss ska känna sig trygga! Alla är välkomna att ansöka!
Bra webbyrå. Man får göra rätt mycket själv men de är professionella och gör väldigt bra och snygga hemsidor. Rekommenderas!
js_loader

Hur har TikTok Annonsering växt?

TikTok är en social medieplattform som har snabbt blivit en av de mest inflytelserika, engagerande och snabbväxande i världen. Med över 1 miljard användare globalt och förväntningar om att nå 1,5 miljarder inom det kommande året, är TikTok en kraft att räkna med. Trots sin popularitet bland svenska användare är det fortfarande en relativt ny arena för annonsering i Sverige, vilket innebär en otrolig möjlighet för företag.

Att marknadsföra på TikTok ger enastående räckvidd till en kostnadseffektiv prislapp. Plattformen används av användare i alla åldrar, men den har en särskild dragningskraft på unga vuxna, vilket gör den till en idealisk destination för företag som vill nå ut till denna demografiska grupp.

Hur jobbar vi med TikTok Annonsering?

Vad är TikTok Ads?

TikTok Ads, även känd som TikTok for Business, är den ultimata annonsplattformen för att marknadsföra din verksamhet på TikTok – ett av världens mest inflytelserika sociala nätverk. TikTok erbjuder en unik och kostnadseffektiv möjlighet att nå en stor och engagerad målgrupp. Särskilt om du vill rikta in dig på unga vuxna till en prisvärd kostnad jämfört med andra sociala medieplattformar, är TikTok det optimala valet.

På TikTok har du fullständig kontroll över din målgruppsinriktning, inklusive ålder, kön, intressen, geografi och beteenden. Plattformen erbjuder också en rad spännande annonsformat som du kan anpassa efter dina specifika annonseringsmål.

Tidigare känd som Musical.ly, genomgick TikTok en framgångsrik omvandling och förblir fokuserat på musik och humor, vilket lockar användarna att skapa och dela innehåll med stor entusiasm. Om du är intresserad av att utforska möjligheterna med att annonsera på TikTok, är vi här för att hjälpa dig. Kontakta oss idag så kan vi diskutera hur du kan dra nytta av denna dynamiska plattform!

Behöver du hjälp med
TikTok Annonsering?

Vi är redo att boosta din närvaro på TikTok med våra annonstjänster. Prisstrukturen varierar beroende på ditt projekt.

Det bästa första steget är att boka en snabb chatt med oss på Happy Digital. Tillsammans kan vi utvärdera projektets omfattning och diskutera de kostnader som kan uppstå i din TikTok-annonsering. Vi ser fram emot att guida dig mot framgång på denna plattform!

Få ett kostnadsförslag

"*" anger obligatoriska fält

"*" indicates required fields

Förnamn
Efternamn
Allmänna villkor *

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon.

Vi hörs!

eller

Våra tjänster

SEO.

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.

marknadsföringsbyrå - happydigital.se

Social Media.

Genom en smart social media strategi bygger vi upp en plan som stärker ditt varumärke online.

Google Ads.

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Google Rating
5.0
js_loader