Om oss

Happy Digital tar väl hand om våra uppdragsgivare och försöker alltid vara i framkant när det gäller webbutveckling, Google Ads och Sökmotoroptimering.

Vi på Happy Digital

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg

Daniel Olsson

Daniel Olsson

Webbutvecklare / Grafisk Designer

Max Zetterlund

Max Zetterlund

Webbutvecklare

Malin Wik

Malin Wik

Copywriter

Happydigital.se

HappyDigital är en digitalbyrå med fokus på digital marknadsföring. Med innovation som drivkraft och lång erfarenhet inom Google Ads och sökmotoroptimering hjälper vi företag synas.

Eftersom vårt samhälle är i en konstant digital utveckling blir digitaliseringen allt viktigare med tiden. Många företag ser digitalisering som ett extra verktyg i sin verksamhet men inte mer än så. Vi på HappyDigital jobbar med hela kundresan, både offline och online.

De som vågar satsa på ett mer digitalt företag är dom som också säkrar sin framtid. Vi ser möjligheterna med digitala tillvägagångssätt och tillämpar de mest lönsamma strategier till våra kunder. Det som är viktigt för oss är att alltid ligga steget före och tillämpa nya strategier när marknaden kräver detta.

 

Tjänster

Hemsidor och Webshoppar

Vi skapar mobilanpassade webshoppar och hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.