Happy
Digital.

Briqpay

Happy Digital har haft äran att arbeta med Briqpay, ett innovativt företag grundat 2020 i Sverige av ett erfaret team inom FinTech-sektorn. Briqpay har som vision att göra B2B-försäljning tillgänglig och sömlös online genom att erbjuda flexibla och smarta lösningar. Deras ambition är att revolutionera B2B e-handeln, och vi på Happy Digital har spelat en central roll i att realisera denna vision genom vår expertis inom Google Ads och sökmotoroptimering (SEO).

Se hemsidan

Strandpirens Marina

På Happy Digital är vi stolta över att ha samarbetat med Strandpirens marina, en framstående privatägd hamn som har gjort betydande framsteg sedan dess grundande 2012. Belägen vid det vackra Äspenäset, har hamnen genomgått kontinuerliga förbättringar och expansioner för att bättre tjäna både båtägare och besökare.

Se hemsidan

Incaseinnovation

Incaseinnovation.se är en ledande online-återförsäljare specialiserad på ett brett utbud av väskor och accessoarer. Med en passion för kvalitet och stil, erbjuder vi en omfattande samling av handväskor, modeväskor, skinnväskor, datorväskor, ryggsäckar och resväskor från några av de mest välkända och exklusiva varumärkena i branschen.

Se hemsidan

Mälardalens Fastighetsförmedling

Vårt team hos Happy Digital AB har arbetat nära tillsammans med Mälardalens Fastighetsförmedling för att skapa en användarvänlig webbplats som inte bara speglar deras professionalitet och lokala expertis, utan också förbättrar användarupplevelsen för deras kunder. Genom avancerad sökmotoroptimering har vi säkerställt att de som söker efter pålitliga och erfarna mäklare i Västerås enkelt kan hitta Mälardalens Fastighetsförmedling.

Se hemsidan

Ledningsbolaget

På Happy Digital är vi stolta över att ha fått förtroendet att stödja Ledningsbolaget, en pionjär inom ledarskapsutveckling, i deras digitala transformationsresa. Med en djup förståelse för vikten av ledarskap som en profession, har Ledningsbolaget en lång historia av att utveckla hållbara organisationer genom effektivt och tydligt ledarskap. Vårt samarbete har omfattat en rad skräddarsydda lösningar anpassade för att möta deras unika behov och mål.

Se hemsidan

First Class Magazine

First Class Magazine representerar inte bara toppen av digitala livsstilsmagasin i Sverige utan står också som en oöverträffad, personlig guide till en värld av lyx och exklusivitet. Genom sitt engagemang för kvalitet och förstklassigt innehåll, erbjuder tidningen sina läsare en unik inblick i de mest eftertraktade resmålen, ger tips om extraordinära upplevelser och presenterar det bästa inom kulinariska höjdpunkter och utvalda viner. Det är en portal till allt det där som gör livet inte bara rikt, utan även minnesvärt och exceptionellt.

Se hemsidan

Acceptus

Vårt team på Happy Digital AB har haft nöjet att samarbeta framgångsrikt med Acceptus för att effektivt förbättra deras digitala synlighet genom noggrant utformade kampanjer inom både betald och organisk marknadsföring. Genom våra skräddarsydda och strategiskt genomtänkta marknadsföringsinsatser har vi inte bara signifikant ökat deras online-närvaro utan även förbättrat deras övergripande digitala strategi. Vårt engagemang och innovativa tillvägagångssätt har resulterat i märkbara förbättringar i webbtrafik och kundengagemang.

Se hemsidan

ADDyou

På Happy Digital är vi stolta över vårt framgångsrika och fortsatta partnerskap med ADDyou, en banbrytande innovatör inom området för välbefinnande-appar. ADDyou har revolutionerat hur människor ser på sina vardagliga rutiner genom att omvandla dem till extraordinära och engagerande upplevelser. Detta uppnår de genom att integrera spännande element av spelifiering och tydliga målsättningar i sin app, vilket gör varje dag till en givande resa. Genom deras innovativa app får användarna möjlighet att utveckla självständighet, självförtroende samt en passion för lärande och personlig utveckling.

Se hemsidan

Rena Hem Stockholm

Genom åren har vi haft förmånen att assistera många företag inom städning och flytt, men Rena Hem Stockholm är verkligen en av våra stoltheter, eftersom vi har varit med dem från allra första början. Vi var ansvariga för att skapa deras webbplats, optimerade för SEO, hanterade deras Google Ads-kampanjer och med stolthet kan vi säga att de rankar högst på Google även för de mest konkurrensutsatta sökfraserna.

Gräsmiljö

Gräsmiljö Sverige AB är en mångsidig helhetsleverantör med en djup specialisering inom bygg- och anläggning av sportytor. Deras expertis sträcker sig främst till konstgräsplaner, men de är stolta över att även vara involverade i skapandet och underhållet av andra värdefulla idrottsanläggningar.

Deras huvudfokus ligger på att skapa högkvalitativa konstgräsplaner som möter de högsta kraven på prestanda och säkerhet. De är medvetna om vikten av att erbjuda idrottsföreningar och samhällen en möjlighet att njuta av sport i en trygg och professionell miljö. Därför investerar de i de senaste innovationerna inom konstgrästeknik och anläggningsprocesser för att säkerställa att våra planer är av högsta standard.

Se hemsidan
Google Rating
5.0
js_loader