Happy
Digital.

SEO Prislista.

Vår SEO-prislista är anpassad för att möta era specifika mål och förväntningar när det gäller optimering av er hemsida. Vi erbjuder konkurrenskraftiga priser och skräddarsydda lösningar som garanterar optimala resultat!

BAS

Totalt antal timmar: Ca 6,25 timmar
kr 5000 Per Månad
  • Detta paket passar perfekt för små företag eller start-ups som behöver en grundläggande SEO-optimering. Vi fokuserar på att förbättra innehållet, grundläggande tekniska aspekter av din webbplats och etablera initiala länkar som stärker din digitala närvaro.

Standard

Totalt antal timmar: Ca 10 timmar
kr 8000 Per Månad
  • Vårt Standard-paket är idealiskt för företag som vill ha en mer omfattande SEO-strategi. Vi dyker djupare in i innehållsoptimering, förbättrar tekniska SEO-faktorer i större omfattning och bygger fler kvalitetslänkar för att öka din synlighet online.
Populärt

Premium

Totalt antal timmar: Ca 18,75 timmar
kr 15000 Per Månad
  • Premium-paketet är utformat för företag som är ute efter en intensiv och heltäckande SEO-optimering. Vi utför en djupgående innehållsanalys, avancerade tekniska förbättringar och en aggressiv länkbyggnadsstrategi för att maximera din placering i sökmotorerna och driva trafik till din webbplats.

Våra tjänster

SEO.

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.

marknadsföringsbyrå - happydigital.se

Social Media.

Genom en smart social media strategi bygger vi upp en plan som stärker ditt varumärke online.

Google Ads.

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Google Rating
5.0
js_loader