Soll

Om företaget och uppdraget

Vi på Happy Digital har haft förmånen att bistå soll.se inom e-handeln med utvecklingen av en ny, toppmodern e-handelsplattform. Denna innovativa lösning ersatte deras tidigare e-handelsplattform som inte kunde leverera de nödvändiga kraven när det gällde lagerhantering, design, snabbhet, säkerhet och prestanda.

Kund

Soll

Bransch

Fordonsvård och Lackering

Tjänster

Webbutveckling och SEO

Utmaningen

Utmaningen vi ställdes inför när vi tog oss an projektet för soll.se var betydande. Deras befintliga e-handelsplattform stötte på flera utmaningar som krävde en omfattande översyn. För det första var lagerhanteringen ineffektiv och behövde en grundlig uppgradering. Dessutom var designen föråldrad och behövde förnyas för att ge en modern och användarvänlig upplevelse. Hastighet och prestanda var också kritiska, då kunderna förväntar sig snabba sidbelastningstider och en smidig navigering.

Lösningen

Vår webbyrå mötte en betydande utmaning när vi tog itu med projektet för soll.se. Deras befintliga e-handelsplattform hade problem med lagerhantering, design, hastighet, säkerhet och prestanda. Vår lösning inkluderade en förbättrad lagerhantering, moderniserad design för användarvänlighet, optimering av webbplatsens kod för snabbhet och prestanda, samt rigorösa säkerhetsåtgärder. Resultatet var en helt ny e-handelsplattform som överträffade kundens förväntningar och erbjöd en bättre användarupplevelse.
Google Rating
5.0
js_loader