Rena Hem Stockholm

Om företaget och uppdraget

Genom åren har vi haft förmånen att assistera många företag inom städning och flytt, men Rena Hem Stockholm är verkligen en av våra stoltheter, eftersom vi har varit med dem från allra första början. Vi var ansvariga för att skapa deras webbplats, optimerade för SEO, hanterade deras Google Ads-kampanjer och med stolthet kan vi säga att de rankar högst på Google även för de mest konkurrensutsatta sökfraserna.

Kund

Rena Hem Stockholm

Bransch

Städ & Flytt

Tjänster

Webbutveckling, SEO, Google Ads

Utmaningen

Från den allra första dagen då vi blev en del av Rena Hem Stockholm, stod vi inför den betydande utmaningen att konkurrera i en högt konkurrensutsatt bransch, där de etablerade jättarna inom städning och flytt redan hade en stark fotfäste. Vi insåg att för att göra oss hörda och få fotfäste i denna konkurrensintensiva miljö var en välskött strategi oerhört viktig.

Lösningen

Från starten mötte vi utmaningen att konkurrera med stora aktörer inom städning och flytt. Vår framgångsrika strategi inleddes med SEO-optimering för att skapa synligheten i sökresultaten. Därefter genomgick webbplatsen en omfattande förvandling genom webbutveckling, vilket skapade en användarvänlig plattform som konverterade besökare till kunder. Slutligen, med riktade Google Ads-kampanjer, uppnådde vi snabb synlighet och riktade potentiella kunder. Den sammansatta effekten av dessa strategier resulterade i ökad synlighet, trafik och konvertering för Rena Hem Stockholm.
Google Rating
5.0
js_loader