Gräsmiljö

Om företaget och uppdraget

Gräsmiljö Sverige AB är en mångsidig helhetsleverantör med en djup specialisering inom bygg- och anläggning av sportytor. Deras expertis sträcker sig främst till konstgräsplaner, men de är stolta över att även vara involverade i skapandet och underhållet av andra värdefulla idrottsanläggningar.

Deras huvudfokus ligger på att skapa högkvalitativa konstgräsplaner som möter de högsta kraven på prestanda och säkerhet. De är medvetna om vikten av att erbjuda idrottsföreningar och samhällen en möjlighet att njuta av sport i en trygg och professionell miljö. Därför investerar de i de senaste innovationerna inom konstgrästeknik och anläggningsprocesser för att säkerställa att våra planer är av högsta standard.

Kund

Gräsmiljö Sverige AB

Bransch

Anläggning av sportytor

Tjänster

Webbutveckling, Copywriting, Apputveckling

Utmaningen

Vi fick kontakt med Jonas från Gräsmiljö, som letade efter en mångsidig byrå som kunde erbjuda en bred skala av tjänster. Hans behov var tydliga och ambitiösa: förutom att behöva hjälp med en ny och modern hemsida, var han även ute efter att utveckla skräddarsydda appar och en administrativ portal. Syftet med dessa digitala verktyg var att göra hanteringen av konstgräsplaner över hela Sverige smidigare och mer effektiva till deras medarbetare och kunder.

Lösningen

Efter ett framgångsrikt samarbete med Jonas och Gräsmiljö har vi levererat imponerande resultat. Vi skapade en ny hemsida, utvecklade ett administrativt gränssnitt i Laravel och lanserade appar för Android och iPhone. Denna omfattande digitala transformation möjliggör enklare hantering av medarbetare och underhåll för konstgräsplaner i hela Sverige och gör det möjligt för Gräsmiljö att bättre betjäna sina kunder och anläggningar.

Google Rating
5.0
js_loader