Webshop Hemsida

Går du i tankarna på att starta din alldeles egna webshop. Då har du har du kommit rätt. Vi på Happy Digital hjälper dig genom hela projektet.

Vad säger våra kunder?

Mycket bra byrå. Kompetenta och snabba. Kan verkligen rekommendera!Lisa på Safety First
Jag kan verkligen rekommendera Happy digital. De la grunden för min sida, snyggt och med en perfekt känsla för mitt företag, som sedan växte fram till den perfekta sidan för mig. De var bra på att lyssna på mina förslag och idéer, utveckla dem och göra dem tekniskt genomförbara. Tusen tack för hjälpen! /Josefin
Vi på Rena Hem Stockholm var i uppstarten av vårt företag och hade en gammal sida som inte gav oss några kunder. Då kontaktade vi Happy Digital som har hjälpt oss med både hemsida och Google Ads marknadsföring. Vi gick från kanske en kund i månaden till ett tiotal per dag.Vi är otroligt nöjda och glada att vi tog kontakt med Happy Digital som levererade mycket mer än förväntat!
Mattias och Daniel som driver byrån är trevliga och duktiga webbutvecklare. Vi är otroligt nöjda med resultatet samt med deras insatser med SEO. Rekommenderar!
Fungerade mycket bra!
Ett superbra företag med trevlig personal och superbra service! Hög kompetens, snabba i arbetet och ett grymt resultat! De har byggt både mathildestavehaug.com och Eskilstunarevyns hemsida revyn.se och vi är väldigt nöjda!
Gänget på Happy Digital är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer, vad vi behöver göra på vår sida som kunder och vad som ska hända härnäst. Jag är väldigt nöjd över samarbetet mellan Happy Digital och mina företag.
När vi sökte efter en byrå var det extra viktigt med en tajt dialog och ett nära samarbete. Det tycker jag vi har fått med Happy Digital där vi är mycket nöjda med samarbetet. De är effektiva och snabba i sina leveranser, även efter att hemsidan har lanserats.
Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. När vi har något som behöver fixas ringer vi alltid Mattias och han löser det på nolltid.
Vi är supernöjda med arbetet och tackar för ett kanonjobb!
Ett stort tack till teamet på Happydigital som inte bara gjorde det som var avtalat utan gjorde det lilla extra för ett fantastiskt resultat. Rekommenderar till andra!
Mycket professionell byrå med lång erfarenhet av webbdesign och marknadsföring. Kan rekommendera till andra som söker hjälp inom dessa områden.
Otroligt hjälpsamma och måna om sina kunder! Fantastiskt duktiga och kreativa. Stort tack Mattias och Daniel!
Super nöjd med deras tjänster! Rekommenderas stark!
Bra webbyrå. Man får göra rätt mycket själv men de är professionella och gör väldigt bra och snygga hemsidor. Rekommenderas!
Mattias & Daniel är två super härliga bröder, jag anlitade dom för att skapa och webbutveckla min hemsida DSS-AGENCY, vi på Dss-agency jobbar för mångfald, säkerhet och hållbarhet. Vi vill att alla modeller som kommer till oss ska känna sig trygga! Alla är välkomna att ansöka!
js_loader

Börja sälja online med en webshop hemsida

Genom att starta en webshop får du möjligheten att ta in fler kunder i din verksamhet. Vare sig du har en fysisk butik som du vill komplettera med en webshop eller du vill starta en webshop från scratch.

En av de stora fördelarna med en webshop är att du når kunder runt hela världen. Det finns inga begräsningar i var och hur du syns med dina produkter. Du har också möjlighet att ta emot beställningar dygnet runt medan en fysisk butik behöver vara bemannad och ha varor på hyllorna.

Vi på Happy Digital har lång erfarenhet av att bygga webshoppar och även att få dem lönsamma. Ofta när man startar sin egen webshop saknas en tydlig strategi i att bygga marknadsföringen.

På Happy Digital hjälper till med strategin både för webshoppen och vad som händer efter att den har lanserats.

Dedikerad Strateg

Sökmotoroptimering (SEO)

Säljande Design

Fasta Priser

Varför köpa en webshop hemsida från oss?

För att lyckas med din webshop bör du ha en plan och tydlig strategi för hur den ska generera beställningar. Det är sällan att en webshop blir framgångsrik direkt efter lanseringen, utan det krävs tid, testning och utvärdering för att förstå vad kunderna uppskattar och vad som får försäljningen att fungera. Att använda sig av hemsideprogram med färdiga webshop-mallar kan bli problematiskt när både design och struktur är låst.

Vi på Happy Digital tror starkt på A/B-testning för att tillsammans med dig hitta den vinnande strategin. Därför bygger vi webshop hemsidor som kan förändras över tid beroende på hur marknaden ser ut.

webshop hemsida laptop happy digital

Få ett kostnadsförslag

*” anger obligatoriska fält

Namn
Allmänna Villkor*

Köpa webshop till fast pris eller löpande debitering?

Beroende på storlek och komplexitet av hemsidan kan prisbilden variera. Vi har möjlighet att erbjuda både fast pris och en löpande månadskostnad för din hemsida beroende på vad som passar dig bäst. Ha en dialog med oss för att veta vad som går att göra.

Få ett kostnadsförslag

*” anger obligatoriska fält

Namn
Allmänna Villkor*

Vilka delar ingår när du beställer en webshop av oss?

När ni tar hjälp av vår byrå får ni alltid ett team som hjälper er med detta:

N

Säkerhet

Hos oss på Happy Digital kan du känna dig trygg. Vi bygger säkra hemsidor med SSL och skydd mot externa angrepp.

Funktionalitet

Har du behov av speciella funktioner på hemsidan finns vi här och hjälper dit med implementationen.  

Dedikerad strateg

När du beställer hemsida via oss får du en dedikerad digital strateg som följer dig genom hela processen.

Mobilanpassning

Vi ser till att din hemsida fungerar och ser bra ut på dator, surfplatta och i mobil.

l

Redigerings möjligheter

Du har naturligtvis möjlighet att logga in på en admin portal för att själv göra ändringar på hemsidan via WordPress.

WordPress hemsida

Vi använder oss av WordPress som CMS-plattform när vi bygger din hemsida. 

Våra senaste projekt

Bilskrotproffsen

kroppscompagniet-hemsida-happydigital

Kroppscompagniet

Kleen Hem

BVT Bilverkstad

kroppscompagniet-hemsida-happydigital

Hemkärt

happydigital-trackmondo

Trackmondo

Hur går processen till?

  • Registrering av domänamn och uppsättning webhotell

Det första steget är att komma på ett bra domänamn som ska användas till din webshop. Det är en bra tumregel att försöka ha ett enkelt domännamn som är enkelt att komma ihåg och enkelt att skriva i webbläsaren. För långa namn kan bli svårare att skriva och svåra att minnas.

Det är också bra att säkra upp landsdomän som (.se .com). Detta för att inte råka ut för att någon köper en .com domän när du äger .se och drar till sig dina kunder. Det är också bra om du väljer att någon gång i framtiden börja sälja internationellt och behöver en E-handel på ett annat språk.

  • Lägg till produkter i din webshop

När det är dags att lägga till produkter i din webshop finns det möjlighet att göra det själv eller låta oss på Happy Digital göra jobbet. Om det är väldigt många produkter som ska läggas till går det att importera in detta i WordPress/WooCommerce. Då räcker det med att man skapar en lista i exempelvis excel och lägger all information där som ska importeras.

  • Val av betalningsmetoder

Det finns många olika betalningsalternativ ute på marknaden och vi på Happy Digital har möjlighet att integrera de flesta på din e-handel. Allt från Klarna, Swish, Stripe, Paypal etc. Beroende på bransch kan det vara vanligare att använda sig av vissa betalningar gentemot andra. Exempelvis kan swish kännas enklare och smidigare än andra alternativ och resultera i mera beställningar. 

  • Egen Design utefter önskemål

Vi på Happy Digital har möjlighet att designa en skräddarsydd webshop utefter dina specifika önskemål. Vi har många års erfarenhet av webbutveckling och vet vilka funktioner som fungerar bra för att driva resultatbaserad försäljning. När vi gör en design börjar vi alltid med en grafisk profil där vi tillsmmans går igenom logotyp, typsnitt, färger och struktur. Efter att den grafiska profilen är klar kan vi börja utveckla webshopen och alla sidor.

  • Innan och efter lansering

Innan lansering av en webshop är det viktigt att se till att den har en grundläggande sökmotoroptimering. Vad detta betyder är att den ska både indexeras rätt och också visas rätt i sökresultatet. Att lansera en sida och strunta i sökmotoroptimeringnen kan ha större konsekvenser. Om det finns fel i texter vid lansering kan detta synas utåt när personer söker efter din webshop. Därför ska en grundläggande SEO insats göras innan lansering. 

Efter lansering är det dags att generera rätt trafik till webshopen. Detta görs antingen via betald marknadsföring eller organisk marknadsföring. Vi på Happy Digital erbjuder båda dessa alternativ och ser till att hitta rätt kanal som passar din webshop och som genererar mest affärer till din verksamhet.  

Skapa hemsida - Happy Digital

Tjänster

Hemsidor och Webshoppar

Vi skapar mobilanpassade webshoppar och hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

Mattias@happydigital.se
010 424 82 22

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

mattias@happydigital.se
010 424 82 22

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg