Din personliga Webbyrå

Ta hjälp av oss på Happy Digital som hjälper dig med det mesta inom det digitala.

Vad säger våra kunder?

js_loader

Vi är en WordPress Webbyrå

Enligt w3techs använder sig 39% av alla hemsidor på nätet WordPress. Detta är en av anledningarna till varför vi på Happy Digital har valt att nischa oss som WordPress byrå. En annan anledning är att WordPress är open source där det inte krävs en löpande betalning för att ha sin hemsida på nätet. Det räcker med att du laddar ner WordPress kostnadsfritt för att sätta igång.

För att få till en snygg hemsida behöver den en design. Denna design bygger man ovanpå ett WordPress ramverk. Detta betyder att de flesta WordPress hemsidorna har samma grund där det är enkelt att logga in och göra korrigeringar som gör det möjligt för designers och utvecklare att skapa och ändra layouter och applikationer. Vi på Happy Digital har lång erfarenhet av att använa oss av WordPress för att möta våra kunders unika krav.

Dedikerad Strateg

Sökmotoroptimering (SEO)

Säljande Design

Fasta Priser

Köpa hemsida av en Webbyrå

Innan du köper en hemsida av en webbyrå kan det vara en bra idé att först planera lite vad hemsidan ska fylla för funktion. Därför kan det krävas lite tankearbete innan för att hemsidan ska bli riktigt bra. Vi på Happy Digital brukar alltid med en grundlig analys innan vi börjar med utvecklingen av din hemsida.

Det första steget börjar alltid med att vi presenterar en potentiell design som ska användas på hemsidan. Designen kan förändras genom projektet om saker ska läggas till eller tas bort. Men grunddesignen försöker vi sätta så fort som möjligt för att gå vidare och bygga alla undersidor och funktioner som webbplatsen ska ha.

att köpa hemsida - Happy Digital

Våra kunder 👇 

Köpa hemsida till fast pris eller löpande debitering?

Beroende på storlek och komplexitet av hemsidan kan prisbilden variera. Vi har möjlighet att erbjuda både fast pris och en löpande månadskostnad för din hemsida beroende på vad som passar dig bäst som kund. Det bästa är att du har en dialog med oss för att veta vad som går att göra.

Få ett kostnadsförslag

*” anger obligatoriska fält

Namn

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

Mattias@happydigital.se
010 424 82 22

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

mattias@happydigital.se
010 424 82 22

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg

Varför välja oss?

När ni tar hjälp av vår byrå får ni alltid ett team som hjälper er med detta:

N

Säkerhet

Hos oss på Happy Digital kan du känna dig trygg. Vi bygger säkra hemsidor med SSL och skydd mot externa angrepp.

Funktionalitet

Har du behov av speciella funktioner på hemsidan finns vi här och hjälper dit med implementationen.  

Dedikerad strateg

När du beställer hemsida via oss får du en dedikerad digital strateg som följer dig genom hela processen.

Mobilanpassning

Vi ser till att din hemsida fungerar och ser bra ut på dator, surfplatta och i mobil.

l

Redigeringsmöjligheter

Du har naturligtvis möjlighet att logga in på en admin portal för att själv göra ändringar på hemsidan via WordPress.

WordPress hemsida

Vi använder oss av WordPress som CMS-plattform när vi bygger din hemsida. 

Tjänster

Hemsidor och Webshoppar

Vi skapar mobilanpassade webshoppar och hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.

Så här jobbar vi som Webbyrå

När vi hjälper dig med en ny hemsida fokuserar vi alltid på att öka lönsamheten för ditt företag. Vi går igenom vad en hemsida kan åstadkomma och vilka resultat som kan uppnås. Genom att ha en konverterande hemsida får du också möjlighet till nya kunder som söker efter dina tjänster eller produkter.

Vi på Happy Digital är en kreativ och personlig webbyrå i Stockholm som är experter på hemsidor, Google Ads och sökmotoroptimering. När du anlitar oss får du en väl genomtänkt, mobilanpassad hemsida som både är modern och sökmotoroptimerad.

För oss är det viktigaste att du som kund är nöjd, därför gör vi det där lilla extra för att alltid uppnå dina förväntade resultat.

Skapa hemsida - Happy Digital

Vi erbjuder hjälp i hela Sverige

StockholmVästeråsÖrebroGävleJönköpingBoråsMalmöUppsalaHelsingborgGöteborgLundNorrköpingEskilstunaBorlänge – HalmstadKarlstadLinköpingNyköpingVäxjöSkövdeSundsvallUmeåKalmar