Happy
Digital.

Webbdesigner & projektledare (praktik)

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma

Vilka är vi?

Happy Digital är en växande digital byrå som fokuserar på att skapa och utveckla hemsidor och e-handelslösningar. Vi hjälper våra kunder att bygga och förstärka sin digitala närvaro genom att erbjuda skräddarsydda lösningar inom webbdesign och digital marknadsföring. Nu söker vi en ambitiös webdesigner som kan hjälpa oss att möta den ökande efterfrågan på våra tjänster.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

Som praktiserande webdesigner på Happy Digital kommer du att arbeta med att skapa och utveckla visuellt tilltalande och användarvänliga hemsidor och e-handelslösningar för våra kunder. Du kommer att samarbeta med vårt team av designers, utvecklare och projektledare för att säkerställa att våra kunder får de bästa möjliga lösningarna för deras behov. Du kommer även att delta i kundmöten och hjälpa till att skapa och presentera designförslag.

Din roll på företaget är viktig eftersom du bidrar till att forma och förverkliga våra kunders digitala visioner. En typisk dag för dig kan börja med att du går igenom pågående projekt och uppgifter, och sedan arbetar med att designa och förbättra hemsidor eller e-handelslösningar.

Krav:

  • Erfarenhet av webbdesign, antingen genom utbildning eller arbete.
  • Kunskap om responsiv design, UX/UI och webbstandarder.
  • Behärskar verktyg såsom Adobe Creative Suite (Illustrator, Photoshop, XD)

Meriterande:

  • Kunskap om responsiv design, UX/UI och webbstandarder.
  • Grundläggande förståelse för HTML, CSS och JavaScript.
  • God kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska.
  • Tidigare erfarenhet av att arbeta på en digital byrå eller i en liknande roll.
  • Erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring, t.ex. SEO eller sociala medier.
  • Kreativ och problemlösande förmåga.

Vi erbjuder en stimulerande och utmanande roll i ett expanderande företag som värdesätter sina medarbetare och deras utveckling. Om du är en kreativ och ambitiös webdesigner som brinner för att skapa användarvänliga och visuellt tilltalande lösningar, är du välkommen att ansöka till denna position.

Vi ser fram emot din ansökan. Skicka ditt CV, personliga brev samt en portfolio med dina tidigare designarbeten till daniel@happydigital.se. Vänligen ange om du söker positionen som praktikant eller anställd i ämnesraden. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Daniel Olsson på eller via e-post daniel@happydigital.se.

Vi ser fram emot att höra från dig och att möjligtvis välkomna dig till vårt kreativa och engagerade team på Happy Digital.

Google Rating
5.0
js_loader