SEO Malmö

Vi SEO Optimerar din hemsida efter era uppsatta mål och förväntningar, vi vet att det ger bäst resultat!

 

Google är idag den mest använda sökmotorn och används av personer varje dag runt om i världen. Inte minst i Sverige där sökmotorn är den mest använda.

98 till 99 procent av 16–65-åringar använder Google. Det dagliga användandet är störst hos 16–25-åringar med 74 procent. Lägst dagligt användande finns hos de som är 76 år och äldre (33 %). Men även hos de använder 86 procent Google.

– https://svenskarnaochinternet.se

 

Vi är ständigt uppkopplade och söker efter saker och ting vare sig via mobilen eller hemma vid datorn. Eftersom information är så lättåtkomligt krävs det numera enbart en enkel sökning för att få fram det man undrar över. Det kan vara allt från att hitta vägbeskrivningar till produkter eller tjänster man är intresserad av.

 

Av den anledningen är det viktigt att synas när potentiella kunder söker efter ert företag och det ni erbjuder. Om ni inte dyker upp i sökresultatet kan ni gå miste om potentiella affärer som istället går till en konkurrent.

 

Av den anledningen hjälper vi företag i Stockholm, och även runtom i Sverige, med SEO för att synas bättre. 

En SEO byrå i Stockholm som hjälper kunder i hela Sverige

Happy Digital finns i Stockholm men får också in sökningar på sökorden SEO Malmö. Vi är inte en byrå som enbart jobbar med uppdrag från Stockholm utan hjälper kunder i hela Sverige. Det fina med att ha en digital byrå är att det finns möjlighet att hjälpa kunder vart de än befinner sig.

Hur jobbar vi med SEO?

Det finns väldigt många delar som man måste ta hänsyn till när man jobbar med sökmotoroptimering. Att enbart ha en webbplats betyder inte att den kommer att synas på Google.

Dessa delar jobbar vi med när vi sköter SEO för våra kunder:

1. SEO Analys

När vi jobbar med SEO gör vi först och främst en analys av den befintliga webbplatsen. Det kan finnas grundläggande fel som måste åtgärdas innan optimeringen kan börja.

2. SEO Strategi

Efter att analysen är genomförd och grunden är på plats kan en strategi skapas och implementeras. Strategin brukar vanligtvis utgå från specifika nyckelord som ska synas i sökresultatet.

3. Rapportering och uppföljning

Vi bevakar och rapporterar det jobb vi gör och det resultat som vi uppnår i vår SEO optimering. Varje månad får du en sammanställning av hur sökorden ligger till och hur de har klättrat i sökresultatet.

Tjänster

Hemsidor och Webshoppar

Vi skapar mobilanpassade webshoppar och hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

mattias@happydigital.se
010 424 82 22

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

Mattias@happydigital.se
010 424 82 22

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg