Sökmotoroptimering (SEO)

Vi SEO Optimerar din hemsida efter era uppsatta mål och förväntningar, vi vet att det ger bäst resultat!

Vad säger våra kunder?

Ett superbra företag med trevlig personal och superbra service! Hög kompetens, snabba i arbetet och ett grymt resultat! De har byggt både mathildestavehaug.com och Eskilstunarevyns hemsida revyn.se och vi är väldigt nöjda!
Mathilde S.
Mathilde S.
Gänget på Happy Digital är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer, vad vi behöver göra på vår sida som kunder och vad som ska hända härnäst. Jag är väldigt nöjd över samarbetet mellan Happy Digital och mina företag.
Jonas Hård af S.
Jonas Hård af S.
När vi sökte efter en byrå var det extra viktigt med en tajt dialog och ett nära samarbete. Det tycker jag vi har fått med Happy Digital där vi är mycket nöjda med samarbetet. De är effektiva och snabba i sina leveranser, även efter att hemsidan har lanserats.
Daniel F.
Daniel F.
Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. När vi har något som behöver fixas ringer vi alltid Mattias och han löser det på nolltid.
Michel A.
Michel A.
Vi är supernöjda med arbetet och tackar för ett kanonjobb!
Daniel Z.
Daniel Z.
Ett stort tack till teamet på Happydigital som inte bara gjorde det som var avtalat utan gjorde det lilla extra för ett fantastiskt resultat. Rekommenderar till andra!
Theo N.
Theo N.
Mycket professionell byrå med lång erfarenhet av webbdesign och marknadsföring. Kan rekommendera till andra som söker hjälp inom dessa områden.
Andreas Z.
Andreas Z.
Otroligt hjälpsamma och måna om sina kunder! Fantastiskt duktiga och kreativa. Stort tack Mattias och Daniel!
Melissa O.
Melissa O.
Super nöjd med deras tjänster! Rekommenderas stark!
drott24facebook D.
drott24facebook D.
Sara J.
Sara J.
Bra webbyrå. Man får göra rätt mycket själv men de är professionella och gör väldigt bra och snygga hemsidor. Rekommenderas!
Port P.
Port P.
conny S.
conny S.
Mattias & Daniel är två super härliga bröder, jag anlitade dom för att skapa och webbutveckla min hemsida DSS-AGENCY, vi på Dss-agency jobbar för mångfald, säkerhet och hållbarhet. Vi vill att alla modeller som kommer till oss ska känna sig trygga! Alla är välkomna att ansöka!
Rebeca A.
Rebeca A.
Andréas N.
Andréas N.
Väldigt professionell byrå som gör det lilla extra för att göra kunden nöjd. Har bara positiva saker att säga om Mattias och teamet på Happy Digital.
Elliott R.
Elliott R.
js_loader

VAD ÄR SEO?

SEO står för (search engine optimization) eller sökmotoroptimering på svenska. Rand Fishkin, grundare och före detta VD för Moz, definierar termen som ”praxis att öka mängden och kvaliteten på den trafik som du tjänar genom de organiska resultaten i sökmotorer.”

I grund och botten, ju bättre optimerad din webbplats är, desto högre kan den rankas i sökmotorresultat. Ju högre den rankas, desto fler människor kommer att se och klicka på den. Genom att implementera en SEO -strategi hjälper fler människor att hitta din webbplats naturligt på Google och andra sökmotorer – utan att betala för digital annonsering.

EN KORT HISTORIA

För att bättre förstå SEO och dess betydelse måste vi se tillbaka på dess ursprung.

SEO är en tusenårig
Man tror att SEO föddes 1991. Ungefär vid den här tiden lanserades världens första webbplats, och en blev snabbt till många när webbplatser trängde på internet. Så det fanns ett stort behov av struktur och tillgänglighet, och världens första sökmotorer skapades.

1993 revolutionerade Excite hur information kategoriserades, och 1994 gick Alta Vista, Yahoo och andra med på scenen.

Men 1996 tog SEO verkligen fart när Sergey Brin och Larry Page började bygga det som skulle bli den hittills största och mest kända sökmotorn: BackRub. Trodde jag skulle säga Google? Tja, du har rätt eftersom BackRub så småningom blev Google och registrerades som en domän 1997.

De tidiga dagarna: Allt går
I början gick allt vad gäller SEO. Reglerna var snabba och lösa. Så marknadsförare kan använda hackningspraxis och utnyttja sökordsstoppning och skräppostlänkar för att rankas högre i sökresultaten.

SEO utveckling

Google såg en möjlighet att göra något som andra sökmotorer inte var. Det började arbeta med algoritmuppdateringar som skulle belöna kvalitetsrelevant innehåll för att ansluta användare till vad de verkligen vill hitta.

Från och med nu har hundratals algoritmändringar gjorts och SEO har utvecklats snabbt, vilket tvingar marknadsförare att utforska alternativa strategier. SEO: s historia lär oss att det bästa sättet att förbereda sig för framtiden för SEO är att inte skära hörn; det är att använda etiska optimeringstekniker och publicera innehåll som har verkligt värde för dina besökare.

Har du en fråga om SEO?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

mattias@happydigital.se
040-636 52 82

Mattias Olsson

Mattias Olsson

Digital Strateg

Har du en fråga om SEO?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

Mattias@happydigital.se
040-636 52 82

Mattias Olsson

Mattias Olsson

Digital Strateg

Behöver du hjälp med SEO?

Beroende på mängd sökord och svårighet kan prisbilden variera. Vi har möjlighet att erbjuda både fast pris och en löpande månadskostnad för SEO optimering. Det bästa är att du har en dialog med oss för att veta vad som går att göra.

Få ett kostnadsförslag

*” anger obligatoriska fält

Namn
Allmänna Villkor*

Våra tidigare projekt

Tjänster

Hemsidor

Vi skapar mobilanpassade hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.