Säljande Projektledare

Start: Omgående

Omfattning: Heltid

Placering: Gustavslundsvägen 143, 167 51 Bromma

Vilka är vi?

Vi är en kreativ digital byrå som specialiserar sig på att skapa och driva framgångsrika webbplatser byggda på WordPress. Vi hjälper våra kunder att bygga sin digitala närvaro genom att erbjuda skräddarsydda lösningar inom digital marknadsföring. Vi söker en erfaren säljande projektledare med kunskap om WordPress och digital marknadsföring som kan hjälpa oss att driva försäljningen av våra produkter och tjänster samt ta ansvar för att leda och koordinera projekt inom organisationen.

Hur ser arbetsuppgifterna ut?

En typisk dag kan börja med ett möte med teamet för att diskutera pågående projekt och deadlines. Efter mötet kan projektledaren och designern sätta sig ner och arbeta på ett nytt webbdesignförslag som ska presenteras för en potentiell kund senare på dagen. Under tiden kan utvecklarna arbeta på att optimera en webbplats för att förbättra prestandan eller lägga till nya funktioner.

Din roll på företaget är en viktig roll eftersom du ansvarar för att vägleda nya kunder och driva försäljningen framåt. En vanlig dag för dig kan börja med att kontrollera din e-post och svara på eventuella förfrågningar från potentiella kunder. Därefter kan du följa upp med befintliga kunder för att se till att de är nöjda med pågående projekt och diskutera eventuella ytterligare behov.

Under dagen kan du också planera och delta i möten med nya kunder, där du presenterar webbyråns tjänster och erbjuder lösningar för att uppfylla kundens behov. Du kan också arbeta med utveckling av nya marknadsföringsstrategier för att attrahera fler kunder.

Ansvarsområden:

 • Nykundsbearbetning och upprätthålla relationer med befintliga kunder.
 • Förbereda och presentera försäljningsförslag till potentiella kunder.
 • Ansvara för att leda och koordinera projekt inom organisationen, inklusive budget, tidsplan och kvalitetssäkring.
 • Samarbeta med teknisk personal för att säkerställa att projektet levereras i enlighet med kundens behov och förväntningar.
 • Rapportera projektframsteg och försäljningsaktiviteter.

Krav:

 • Dokumenterad erfarenhet av försäljning och projektledning.
 • Erfarenhet av att leda projekt med tekniskt komplexa lösningar.
 • God förståelse för WordPress och Digital Marknadsföring
 • Mycket god kommunikationsförmåga, både skriftligt och muntligt, på svenska och engelska.
 • Högt resultatfokus och stark vilja att uppnå försäljningsmål.
 • God ledarskapsförmåga och erfarenhet av att leda team.

Vi erbjuder en spännande och utmanande roll i ett dynamiskt företag som värdesätter sin personal. Om du är en driven säljande projektledare med erfarenhet av att leda projekt och uppnå försäljningsmål, är du välkommen att ansöka till denna tjänst.

Vi ser fram emot din ansökan.