Vår process

Här på Happy Digital värdesätter vi öppenhet och tydlighet i vår kommunikation med kunder. På denna sida kommer vi att gå igenom de olika stegen i vår arbetsprocess, som beskriver hur vi samarbetar med våra kunder för att skapa framgångsrika och engagerande digitala lösningar.

Hur fungerar vår Arbetsprocess?

 1. Design

  När vi inleder ett samarbete börjar vi med att planera en workshop för att skapa ett UI-Kit. Ett UI-Kit är en omfattande designmall som låter oss planera hemsidans struktur utan att behöva offra kreativa och originella idéer. När UI-Kit är klart använder vi detta som grund för att designa hela hemsidan.

 2. Produktion

  Efter att UI-Kit och design för hemsidan är godkända börjar vi bygga webbplatsen. Vi använder oss av WordPress som plattform och skapar webbplatsen i enlighet med den godkända designen.

 3. Testning

  Innan lanseringen är det viktigt att du som kund tester alla funktioner och att säkerställa att webbplatsen uppfyller förväntningarna. Det är viktigt att du som kund är nöjd med resultatet innan vi går vidare till lansering.

 4. Lansering

  När allt är klart och testerna är godkända, lanserar vi den nya hemsidan genom att flytta den från vår staging-miljö till kundens riktiga domän. Vid denna punkt betraktas hemsidan som lanserad, och vi kommer att fira en lyckad lansering tillsammans med våra kunder.

Betalningsstruktur: För att säkerställa en smidig arbetsprocess och ömsesidigt förtroende mellan oss och våra kunder, tar vi betalt för vårt arbete enligt följande struktur: 50% av kostnaden betalas i början av projektet och de återstående 50% betalas vid lansering av hemsidan. Denna betalningsmodell ger båda parter trygghet och säkerställer att alla är engagerade i projektet från början till slut.

Tjänster

Hemsidor och Webshoppar

Vi skapar mobilanpassade webshoppar och hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.