Köpa hemsida företag?

Behöver du en ny modern företagshemsida ? Vi på Happy Digital har hjälpt hundratals företag med deras hemsidor och kan hjälpa dig med!

Vad säger våra kunder?

Mycket bra byrå. Kompetenta och snabba. Kan verkligen rekommendera!Lisa på Safety First
Jag kan verkligen rekommendera Happy digital. De la grunden för min sida, snyggt och med en perfekt känsla för mitt företag, som sedan växte fram till den perfekta sidan för mig. De var bra på att lyssna på mina förslag och idéer, utveckla dem och göra dem tekniskt genomförbara. Tusen tack för hjälpen! /Josefin
Vi på Rena Hem Stockholm var i uppstarten av vårt företag och hade en gammal sida som inte gav oss några kunder. Då kontaktade vi Happy Digital som har hjälpt oss med både hemsida och Google Ads marknadsföring. Vi gick från kanske en kund i månaden till ett tiotal per dag.Vi är otroligt nöjda och glada att vi tog kontakt med Happy Digital som levererade mycket mer än förväntat!
Mattias och Daniel som driver byrån är trevliga och duktiga webbutvecklare. Vi är otroligt nöjda med resultatet samt med deras insatser med SEO. Rekommenderar!
Fungerade mycket bra!
Ett superbra företag med trevlig personal och superbra service! Hög kompetens, snabba i arbetet och ett grymt resultat! De har byggt både mathildestavehaug.com och Eskilstunarevyns hemsida revyn.se och vi är väldigt nöjda!
Gänget på Happy Digital är proffsiga och lyhörda, förstår vad jag som kund behöver. De är duktiga på att återkoppla, hålla kontakten och berätta vad som händer, vad vi behöver göra på vår sida som kunder och vad som ska hända härnäst. Jag är väldigt nöjd över samarbetet mellan Happy Digital och mina företag.
När vi sökte efter en byrå var det extra viktigt med en tajt dialog och ett nära samarbete. Det tycker jag vi har fått med Happy Digital där vi är mycket nöjda med samarbetet. De är effektiva och snabba i sina leveranser, även efter att hemsidan har lanserats.
Otroligt nöjda med vår nya webbplats samt marknadsföringen och sökmotoroptimeringen. När vi har något som behöver fixas ringer vi alltid Mattias och han löser det på nolltid.
Vi är supernöjda med arbetet och tackar för ett kanonjobb!
Ett stort tack till teamet på Happydigital som inte bara gjorde det som var avtalat utan gjorde det lilla extra för ett fantastiskt resultat. Rekommenderar till andra!
Mycket professionell byrå med lång erfarenhet av webbdesign och marknadsföring. Kan rekommendera till andra som söker hjälp inom dessa områden.
Otroligt hjälpsamma och måna om sina kunder! Fantastiskt duktiga och kreativa. Stort tack Mattias och Daniel!
Super nöjd med deras tjänster! Rekommenderas stark!
Bra webbyrå. Man får göra rätt mycket själv men de är professionella och gör väldigt bra och snygga hemsidor. Rekommenderas!
Mattias & Daniel är två super härliga bröder, jag anlitade dom för att skapa och webbutveckla min hemsida DSS-AGENCY, vi på Dss-agency jobbar för mångfald, säkerhet och hållbarhet. Vi vill att alla modeller som kommer till oss ska känna sig trygga! Alla är välkomna att ansöka!
js_loader

Säkra din digitala närvaro med en företagshemsida

Ett av de största misstagen ett företag gör är att inte fokusera på sin digitala närvaro. Det är idag inte många företag som inte har en professionell hemsida för att locka till sig nya kunder. Du måste vara beredd på att digitalisera din verksamhet och göra de förändringar som krävs för att den ska förbli framgångsrik. En ny trend som förändrar nästan allt vi gör, inklusive webbdesign, är mobilanpassning. Nu när smartphones är mer populära än någonsin, har det aldrig varit ett bättre tillfälle att se till att din webbplats fungerar på alla skärmar!
Webbplatser är inte längre till bara för stationära datorer. En webbplats måste numera också vara mobilvänlig för att kunna hålla sig konkurrenskraftig med resten av marknaden. Om din webbplats är otillgänglig eller inte laddas alls på alla enheter, riskerar du att förlora potentiella kunder som nu kanske går någon annanstans istället.

Vi på Happy Digital får väldigt ofta kunder som behöver hjälp med att förbättra sin digitala närvaro med en ny hemsida. Finns det redan en befintlig webbplats börjar vi alltid med att gå igenom hur synligheten ser ut både via mobilen och organiskt via Google. När vi har en bra uppfattning av hur den nuvarande digitala närvaron ser ut, skapar vi en strategi på hur den ska förbättras.

Dedikerad Strateg

Sökmotoroptimering (SEO)

Säljande Design

Fasta Priser

Vad ska du tänka på när du ska köpa hemsida som företag?

Vad du ska tänka på när du köper en hemsida som företag!
Webbplatser är de nya skyltfönstren. De har blivit en marknadsföring nödvändighet för företag för att hålla sig relevanta i dagens samhälle och de är ett extremt kraftfullt verktyg om man vet hur man använder dem rätt.
Det är en djungel av olika byråer där ute, så vad ska du titta på när du utvärderar dem för din nya företagshemsida?

Det finns olika prismodeller och olika typer av tjänster. Ska du välja en enkel och billig webbplats eller kanske investera i en avancerad professionell webbplats som erbjuder allt du och dina kunder kan önska?

I slutändan brukar vi på Happy Digital säga att det beror på ambitionsnivån. Har du som mål att få in ett antal nya kunder varje månad, kan det t.ex. behövas en företagshemsida som fokuserar på att generera leads.
Det bästa är att först ta ett möte med oss för att se vad som faktisk går att göra. Boka in ett förutsättningslöst möte

köpa-hemsida-företag-happy-digital

Köpa företagshemsida?
Varför välja oss?

När ni tar hjälp av vår byrå får ni alltid ett team som hjälper er med detta:

N

Säkerhet

Hos oss på Happy Digital kan du känna dig trygg. Vi bygger säkra hemsidor med SSL och skydd mot externa angrepp.

Funktionalitet

Har du behov av speciella funktioner på hemsidan finns vi här och hjälper dit med implementationen.  

Dedikerad strateg

När du beställer hemsida via oss får du en dedikerad digital strateg som följer dig genom hela processen.

Mobilanpassning

Vi ser till att din hemsida fungerar och ser bra ut på dator, surfplatta och i mobil.

l

Redigeringsmöjligheter

Du har naturligtvis möjlighet att logga in på en admin portal för att själv göra ändringar på hemsidan via WordPress.

WordPress hemsida

Vi använder oss av WordPress som CMS-plattform när vi bygger din hemsida. 

Digital marknadsföring med resultat.

DSS-Agency

Vi på Happy Digital har utvecklat en ny hemsida åt DSS-Agency. I projektet behövde företaget en konkurrenskraftig hemsida med modern design för att ta sig in på marknaden.

 

 • Grafisk profil
 • Webbutveckling

Signalteknik

Vi hjälpte företaget Signalteknik uppdatera sin befintliga webbplats med en ny professionell design för att visa upp sina tjänster och produkter.

 

 • Grafisk Profil
 • Webbutveckling
 • Marknadsföring

Briqpay

Vi utformade en ny webbplats åt företaget BriqPay. I projektet har vi hjälpt till med skräddarsydda animeringar, grafisk design och möjlighet till flera språk.

 

 • Grafisk design
 • Animeringar
 • Webbutveckling

Våra senaste projekt

DSS-Agency

Vi på Happy Digital har utvecklat en ny hemsida åt DSS-Agency. I projektet behövde företaget en konkurrenskraftig hemsida med modern design för att ta sig in på marknaden.

 

 • Grafisk profil
 • Webbutveckling

Signalteknik

Vi hjälpte företaget Signalteknik uppdatera sin befintliga webbplats med en ny professionell design för att visa upp sina tjänster och produkter.

 

 • Grafisk profil 
 • Webbutveckling 
 • Marknadsföring

Briqpay

Vi utformade en ny webbplats åt företaget BriqPay. I projektet har vi hjälpt till med skräddarsydda animeringar, grafisk design och möjlighet till flera språk.

 

 • Grafisk design
 • Animeringar
 • Webbutveckling

Fler projekt

Matpiraten

Grafisk design, framtagning av animationer, digital marknadsföring och webbutveckling av hemsida + e-handel till Matpiraten.se.

Vihaga

Grafisk design och webbutveckling till Vihaga.se.

Helenelunds Trafikskola

Digital marknadsföring och webbutveckling till Helenelundstrafikskola.se.

Pavon

Grafisk design och webbutveckling åt den juridiska konsulten Christian Pavon.

Drott24

Digital marknadsföring, webbutveckling, copywriting, sökmotoroptimering åt städföretaget Drott24.se.

Boföreningen Husiegård

Grafisk design, webbutveckling och framtagning av bokningssystem för Boföreningen Husiegård.

BVT Bilverkstad

Webbutveckling, fotografering och digital marknadsföring åt Bvtbilverkstad.se

Incaseinnovation

Digital marknadsföring och utveckling av hemsida + e-handel för Incaseinnovation.se

Svensk Fastighetsbesiktning

Digital marknadsföring och webbutveckling åt företaget Svensk Fastighetsbesiktning AB.

Björn Flytt & Städ

Webbutveckling, copywriting och sökmotoroptimering till Bjornflyttstad.se.

Björklinge Bildemontering

Digital marknadsföring, sökmotoroptimering, copywriting och webbutveckling till företaget Björklinge Bildemontering AB.

HLR Experten

Digital marknadsföring och sökmotoroptimering till företaget HLR Experten i Sverige AB.

+ många fler nöjda kunder

🚀

Få ett kostnadsförslag

*” anger obligatoriska fält

Namn
Allmänna Villkor*

Automatisera uppgifter med en företagshemsida som gör jobbet åt dig!

När du söker på ”köpa hemsida företag” är kanske inte automatisering något du tänker på? Det är faktiskt inte många som tänker på hur en webbplats kan automatisera dina dagliga uppgifter så att du kan fokusera på att tjäna pengar. Webbplatser idag har förmågan att agera som säljare och samla in leads automatiskt!

Tänk dig att försöka driva ett företag och hantera alla tråkiga uppgifter – försäljning, marknadsföring, rekrytering. Dessa delar kan ta enormt mycket tid och kan automatiseras. När vi bygger webbplatser åt våra kunder kan du automatisera dessa uppgifter så att du får mer tid till annat. 

Skapa hemsida - Happy Digital

En hemsida som följer de krav som finns på marknaden idag!

Att beställa en företagshemsida kan både vara för att mobilanpassa eller automatisera uppgifter. Men det finns också vissa krav som hemsidor behöver ha idag. Dessa krav gör att synligheten påverkas och hamnar långt ner i sökresutlatet. 

Vi på Happy digital jobbar aktivt med Sökmotoroptimering som gör att din hemsida följer de krav som Google ställer på moderna hemsidor. 

Tjänster

Hemsidor och Webshoppar

Vi skapar mobilanpassade webshoppar och hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

Mattias@happydigital.se
010 424 82 22

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg

Har du en fråga?

Undrar du över något? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

mattias@happydigital.se
010 424 82 22

Mattias Olsson

Mattias Olsson

VD / Strateg