Karriär

Vill du vara med i resan mot ett mer digitalt samhälle?

Bli en del av Happy Digital

Vi är en nystartad byrå med mycket kompetens och hög arbetsmoral. Vi gillar att hjälpa företag som vill växa. Vi som jobbar på Happy Digital försöker alltid vara i framkanten av allt som är nytt inom det digitala.  Dessutom har vi väldigt roligt på jobbet.

Lediga tjänster

Förståelse för olika sociala medieplattformar

Utforska Potensialet Med Olika Sociala Medieplattformar För att navigera effektivt i det digitala landskapet, är det avgörande att förstå de olika sociala medieplattformarna och deras unika förmågor. Plattformarna varierar enormt - från de som primärt fokuserar på...

SEO:s Betydelse för Digital Marknadsföring

Sökmotoroptimering, eller SEO, har blivit en oumbärlig del av den digitala marknadsföringsstrategin. Med tillväxten av digitala plattformar och den explosiva ökningen av Internetanvändare, har företag insett vikten av att synas online. SEO spelar en avgörande roll i...

Jobbansökan Praktik/Jobb

Vi är en snabbväxande företag med mycket erfarenhet. Vi gillar att skapa affärsnytta till våra kunder. Vi har ett brett utbud med olika tjänster som inkluderar webbutveckling, digital marknadsföring och sökmotoropitmering. Skicka in din ansökan till oss!

Jobbansökningar / Praktik

*” anger obligatoriska fält

Namn
Max filstorlek: 300 MB.

En unik arbetsplats med möjlighet till att utvecklas

Friheten att kunna planera sin tid är något vi på Happy Digital anser vara grunden till ett bra arbetssätt. Vi lägger större vikt på resultat än arbetat tid. Du får möjlighet att arbeta på det sättet där du känner dig mest produktiv.

Tjänster

Hemsidor och Webshoppar

Vi skapar mobilanpassade webshoppar och hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.