E-postmarknadsföring

Vi skapar och optimerar riktade kampanjer genom epost till dina befintliga kunder.

Varför använda sig av
E-postmarknadsföring?

E-postmarknadsföring är en kostnadseffektiv kanal som har stor räckvidd och passar för segmentering av kunder. Det är enkelt att skicka och dela utskick via sociala medier som stärker företagets varumärke. Sedan går det också att mäta resultatet av kampanjerna för att utvärdera om något har fungerar mer eller mindre bra. 

Producera e-postutskick & nyhetsbrev

Förutom att vara ett bra sätt att färbättra ditt företags varumärke kan e-postmarknadsföring hjälpa till att driva ökad trafik och försäljning via er webbplats. Mätbarheten innefattar inte bara vilka som har öppnat utskicket utan också vilka delar som har blivit lästa och vilka länkar som mottagaren har valt att klocka på. Slutligen går det också att mäta vilka utskick som har genererat mest försäljning eller andra önskvärda aktiviteter som finns på webbplatsen.

Det kan finnas en risk att många av utskicken blir oöpnade eller kastade i papperskorgen. Därför är det bra att ha en kontinuerlig strategi där det skickas utskick under olika perioder och tider för att fånga in mottagarna. Det är också viktigt att ha en strategi med utskicken mot specifikt uppsatta mål. Till exempel kan detta vara en specifik öppningsfrekvens för att dina kunder ska påminnas om att ditt företag finns. Det kan också vara att du vill generera en viss grad av försäljning eller registrering via webbplatsen som du marknadsför mot.  

Våra Paketpriser

Nedan ser du våra olika paket som du kan välja för din E-postmarknadsföring.

Vad får du när du anlitar HappyDigital som byrå?

När ni tar hjälp av vår byrå får ni alltid en dedikerad digital strateg som hjälper er med dessa punkter:

  • Full kontroll över din E-postmarknadsföring.
  • Ett löpande abonnemang som inkluderar optimering och rapportering.
  • Analyser och förslag till nya möjligheter och strategier.

Detta gör vi varje månad

Importering av kontakter

För att skicka nyhetsbrev krävs det mottagare med epostadresser att skicka till. Vi på Happy Digital hjälper till med importeringen av mottagare till vårt system som sedan kan användas för att skicka ut till. Vi hjälper också till med att automatisk importering från din webbplats när besökare fyller i sina kontaktuppgifter via formulär. På det sättet behöver ingen importering ske varje månad utan det sker per automatik och mottagarlistan ökar varje månad. 

 

Texter

När vi skickar specifika erbjudanden eller information till mottagare behövs det innehåll i e-postutskicken. Vi hjälper till med att utforma säljande texter som får mottagarna engagerade i innehållet. Vi hjälper också till med att skriva passande rubriker till utskicken som har högre öppningsfrekvens. 

Design

För att utskicken inte ska upplevas som tråkiga eller svårlästa krävs det att få till en bra design på utskicken. Vi på Happy Digital hjälper till med att utforma utskicken med relevanta bilder och design. Detta för att fånga upp mottagarnas intresse och stärka ert företags varumärke för att få återkommande besökare till webbplatsen. 

Rapportering

För att du som kund ska kunna följa utvecklingen av E-postmarknadsföringen  vi en rapportering som görs varje månad. 

Rapporten visar hur många som har öppnat utskicken under månaden och vilket resultat som har genererats. Ibland kan det ta lite tid för kampanjerna att generera det resultatet man förväntar sig. Därför är det bra att ha en löpande rapportering för att kunna analysera vad som fungerar bra och fungerar och vad som fungerar sämre.

Tjänster

Hemsidor och Webshoppar

Vi skapar mobilanpassade webshoppar och hemsidor till ditt företag. Vi gör dem med professionell design och hög kvalité.

Google Ads

Vi hjälper dina kunder att hitta dig via Google Ads. Annonsera när kunder söker efter det du erbjuder.

Sökmotoroptimering

Vi hjälper dig att komma högt upp i det organiska söket genom att optimera din hemsida med SEO.

Har du en fråga?

Undrar du över något när det gäller E-postmarknadsföring? Ställ din fråga till mig så hjälper jag dig på bästa möjliga sätt. Du kan höra av dig antingen via epost eller telefon. Vi hörs!

mattias@happydigital.se
0793325144

Mattias Olsson

Mattias Olsson

Digital Strateg